CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of je een menselijke bezoeker bent om zo spam-inzendingen te voorkomen.

TV collectie hensbs2010: Defiance

Geen reacties
hensbs2010
afbeelding van hensbs2010
Offline
Designer
Lid sinds: 12 feb 2011
Berichten:
Punten: 9383

Een groep aliens gaat op zoek naar een nieuwe thuisplaneet wanneer hun eigen sterrensysteem wordt vernietigd. Ze arriveren na een lange reis bij de aarde, maar komen helaas tot de ontdekking dat ze hier niet bepaald welkom zijn. Zes jaar lang wordt er met de aardse regeringen onderhandeld over asiel, uiteindelijk zonder resultaat.
Wanneer de onderhandelingen stuklopen, breekt er een bloederige oorlog uit tussen de Votans en de mensheid. Wrakstukken van vernietigde Votan ruimteschepen, met terra vorming technologie aan boord, storten neer op de aarde. Dit heeft grote gevolgen voor onze planeet: het klimaat van de aarde verandert radicaal in een buitenaards landschap.
Na negen jaar strijd wordt er een wapenstilstand afgekondigd. Zowel de mensen alsook de aliens hebben tijdens de oorlog zware verliezen geleden. Nu moet men proberen om samen te overleven in uiterst moeilijke omstandigheden om de aarde weer op te bouwen.
De serie speelt zich af in 2046. We volgen de avonturen van Joshua Nolan, een veteraan die na het einde van de oorlog terugkeert naar zijn geboorteplaats St. Louis. Dit blijkt inmiddels een soort vluchtelingenkamp genaamd Defiance te zijn geworden. Nolan wordt de nieuwe Chief Lawkeeper (Sheriff) en heeft de taak om in de stad de vrede te bewaren.

Status: Gestopt
Eerste seizoen: 2013
Laatste seizoen: 2015
Afgeronde seizoenen: 3

Onderdeel van collectie: http://customcovers.nl/forums/design/showcase/tv-collectie-hensbs2010

Seizoen 1 - http://customcovers.nl/custom-cover/dvd/defiance-seizoen-1-14mm
Seizoen 2 - http://customcovers.nl/custom-cover/dvd/defiance-seizoen-2-14mm
Seizoen 3 - http://customcovers.nl/custom-cover/dvd/defiance-seizoen-3-14mm